Fő tevékenységi körünk a teljes körű villanyszerelés lakásokban, és a családi házak villanyszerelése Budapesten és vonzáskörzetében.

Tisztelt Érdeklődő! 

 

 Köszönöm, hogy ellátogatott villanyszerelő honlapunkra. Kérem engedje meg, hogy röviden bemutassam a családi villanyszerelő vállalkozásunk történetét, és pár szóban ismertessem Önnel a cégünk nyújtotta szolgáltatások előnyeit.

A családi villanyszerelő vállalkozást  Id. Tóth István  alapította és kitanítva mindkét fiát  ifj. Tóth István és Tóth Gábor közösen sok elégedett ügyfélre tettek szert. A lényeg  versenyképes áron, magas színvonalú  villanyszerelési szolgáltatást nyújtsunk  ügyfeleinknek . Szakszerű, megbízható, gyors és pontos villanyszerelési szolgáltatást nyújtsunk a tisztelt megrendelő számára.

Több évtizedes tapasztalattal állunk régi és új ügyfeleink rendelkezésére.

A piacon egyedülálló 10 év garanciális feltételekkel új rendszer kiépítése esetén cégünk megbízhatóan csinálja meg lakása, háza, boltja villanyszerelését szakképzett villanyszerelőkkel.

Sok céggel ellentétben fontosnak tartjuk az anyagok megfelelő mennyiségének beépítését és a megbízható anyagok használatát.  

Sok céggel állunk kapcsolatban akik generál kivitelezéssel foglalkoznak de nem engedjük hogy az ár minőség rovására menjen.Csak olyan cégeknél vállunk munkát hol fontos a megbízhatóság.

Fővállalkozóként minden kaliberű munkával foglalkozunk csapatunk csapatösszevonás esetén a legnagyobb munkákkal is megbirkózik. 

 

Villanyszerelő Tóth Gábor
Villanyszerelő Tóth Gábor

Villanyszerelő szolgáltatásunkkal sok olyan ügyfélre tettünk szert, aki saját lakása illetve háza villamos rendszerének kialakítása után, gyerekei részére is nálunk rendelte meg otthonuk villanyszerelési kivitelezését. Sokan mindenféle típusú villanyszerelési probléma felmerülése esetén is minket hívnak. Így többször is alkalmunk volt elektromos bővítések, villamos szerelések során jó kapcsolatot kialakítani ügyfeleinkkel.

 

A magyarországi villanyszerelési piacon egyedülállóan 10, azaz tíz év garanciát adunk a munkavégzésre minden teljes körű villanyszerelési kivitelezés esetén. E különleges előnynek köszönhetően sok villanyszerelési munkát tudunk elnyerni, hiszen a megrendelő számára egyedülálló biztonsági szempontot jelent a 10 év garancia.
Villanyszerelő Budapest
Azonban a cég története során még nem fordult elő, hogy a villamos kivitelezési munka hibája miatt valaki érvényesítette volna a garanciát! Ez számunkra is egyértelmű visszaigazolás jelent az általunk Budapesten és Veresegyházon átadott villanyszerelési mukavégzések hosszú távú megbízhatóságára.

 

Villanyszerelő vállalkozásunk a következő tevékenységi körrel rendelkezik:

  • Teljes körű villanyszerelés
  • Villanyszerelés gyorsszolgálat éjjel-nappal
  • Elektromos mérőhelyek kialakítása ELMŰ ügyintézéssel
  • ELMŰ által regisztrált villanyszerelői munkákat vállalunk
  • Méretlen elektromos fővezeték cseréje társasházak részére
  • ÉV-EBF és villámvédelmi felülvizsgálatok
  • Elektromos hálózatok kisebb nagyobb karbantartási, javítási munkálatai
  • EPH kialakítás gázkazánokhoz
  • Kapu és távvezérléstechnika

Elsősorban az apró elektromos hibák minél gyorsabb kijavítása végett, villanyszerelő csapatunk
2010. Január 1.-től új szolgáltatást vezetett be Budapesten és vonzáskörzetében,a
Villanyszerelés gyorsszolgálatot, mely elérhető non stop.

 

Köszönjük megtisztelő figyelmét.

Tisztelettel Tóth Gábor erősáramú technikus         

 Villanyszerelő Budapest és vonzáskörzete 

 Villanyszerelő Veresegyház